Invertim en futur, ni un pas enrere. Prou retallades socials!!!

En el marc de les retallades anunciades per les administracions públiques catalanes, us proposem una acció que vol ser unitària i flexible, en l’àmbit de l’acció social a Catalunya.

Què pretenem?

  1. Uns pressupostos de la Generalitat de Catalunya sense retallades socials a casa i amb una vocació solidària tant aquí com als països empobrits.
  2. Donar una opció de protesta no violenta a totes les persones i entitats que creuen que la crisi no l’han de pagar els més dèbils.
  3. Generar un espai de trobada, reflexió i unió de tot el tercer sector social en una acció comuna mantinguda en el temps.

Cada dimecres a partir de les 18.45 hores, des del 6 d’abril fins a   l’aprovació del pressupost pel Parlament, en manifestarem a la Plaça del Pi de Barcelona.

 

Prou Retallades

Quant a Prou Retallades!

La Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament és una entitat de segon nivell integrada per 85 organitzacions que treballen els àmbits de la Solidaritat i la Cooperació Internacional. Està donada d’alta al Registre de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb el número 137, així com a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament amb el número 284. Des de 1997, la FCONGD compta amb un Codi ètic i de conducta d’obligat compliment per a les ONGD federades. Al 2008 s’aprova el Pla estratègic 2008-2014 que respon als nous reptes estratègics de la Federació i a la seva visió compartida de futur. La FCONGD forma part de la Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament, una entitat de tercer nivell que neix amb la finalitat de fer creixer les accions conjuntes i treballar com una sola veu. La Federació també és membre de la CONGDE, Coordinadora d’ONGD espanyola i, mitjançant aquesta, de les instàncies de coordinació europees que s’agrupen entorn la CONCORD.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s